keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Kik-kiks!


Minä ja kikherneet.
Olen kokeillut (niin no, omin sovellutuksin)
ja mielestäni on ollut mautonta.
Eilen paukutin ja hakkasin sauvasekoittimella
ja syntyi ihan oikeasti kikhernetahnaa.
Nam!
Valkosipulia, sitruunamehua, kuminaa.

Seuraavaksi varmaan uskaltaudun
kokeilemaan pyöryköitä. Kikherneet
ilmeisesti imevät ja maustuvat vasta
hajottuaan, sellaisenaan en ole niitä saanut
maistumaan oikein miltään.

2 kommenttia:

vikke* kirjoitti...

Nam :p Mun mies tekee välillä kikhernetahnaa ja se on hyvää just leivän päällä!!

Ootko huomannu että kikherneitä saa myös purkissa? ei tarvii liottaa eikä keitellä ja survoutuukin hyvin. Mä syön usein suoraan purkista ja mun mielestä ne on hyviä!!

Lisäsin sut Tim Holtz decooni :)

Tiivi kirjoitti...

Heips Vikke! Joo, olen tietoinen purkkiherneistä, ehkä kokeilen niitä seuraavaksi, kun just sopivasti loppuikin tuo GoGreen-paketti näitä liotettavia. ;)