tiistai 11. toukokuuta 2010

Quinoa-tofusalaatti





250 g tofua
muutama kierros mustapippuria
loraus sitruunamehua
soijakastiketta
avokadoöljyä

Kuutioi tofu ja paista
mausteiden kanssa
pintaan väriä ja rapeutta.

4 dl vettä
2 dl quinoaa

ripaus chiliä
yrttisuolaa
luomukasvisliemijauhetta
currya


Keitä quinoaa noin 10-15 minuuttia,
kunnes vesi on imeytynyt.

Jäähdytä tofu ja quinoa sillä aikaa,
kun teet lopun salaatista.

1 punasipuli pilkottuna
1 tomaatti pilkottuna
1/3-osa kurkusta pilkottuna
puolikas ruukkusalaatti
1-2 dl mung-pavun ituja


Sekoita ja nauti.



Ps. Seuraava annos mung-papuja likoamaan.

3 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Kiitos tästä ohjeesta. Olen jo ostanut quinoa ja tofua.

Tiivi kirjoitti...

Ole hyvä :) Tofusta saa erityisen maistuvaa, jos laittaa aikaisemmin marinoitumaan pieneen astiaan pilkottuna mainittujen mausteiden kanssa.

Romulus kirjoitti...

Herkullisen näköistä! Tuota vois koittaa. Quino onkin ihan uusi tuttavuus. Olen kyllä jo katsellut pakettia kaupassa vaan en vielä ostanut.