250 g tofua
muutama kierros mustapippuria
loraus sitruunamehua
muutama kierros mustapippuria
loraus sitruunamehua
soijakastiketta
avokadoöljyä
Kuutioi tofu ja paista
avokadoöljyä
Kuutioi tofu ja paista
mausteiden kanssa
pintaan väriä ja rapeutta.
4 dl vettä
2 dl quinoaa
ripaus chiliä
yrttisuolaa
luomukasvisliemijauhetta
currya
Keitä quinoaa noin 10-15 minuuttia,
kunnes vesi on imeytynyt.
Jäähdytä tofu ja quinoa sillä aikaa,
kun teet lopun salaatista.
1 punasipuli pilkottuna
1 tomaatti pilkottuna
1/3-osa kurkusta pilkottuna
puolikas ruukkusalaatti
1-2 dl mung-pavun ituja
Sekoita ja nauti.
Ps. Seuraava annos mung-papuja likoamaan.
pintaan väriä ja rapeutta.
4 dl vettä
2 dl quinoaa
ripaus chiliä
yrttisuolaa
luomukasvisliemijauhetta
currya
Keitä quinoaa noin 10-15 minuuttia,
kunnes vesi on imeytynyt.
Jäähdytä tofu ja quinoa sillä aikaa,
kun teet lopun salaatista.
1 punasipuli pilkottuna
1 tomaatti pilkottuna
1/3-osa kurkusta pilkottuna
puolikas ruukkusalaatti
1-2 dl mung-pavun ituja
Sekoita ja nauti.
Ps. Seuraava annos mung-papuja likoamaan.
3 kommenttia:
Kiitos tästä ohjeesta. Olen jo ostanut quinoa ja tofua.
Ole hyvä :) Tofusta saa erityisen maistuvaa, jos laittaa aikaisemmin marinoitumaan pieneen astiaan pilkottuna mainittujen mausteiden kanssa.
Herkullisen näköistä! Tuota vois koittaa. Quino onkin ihan uusi tuttavuus. Olen kyllä jo katsellut pakettia kaupassa vaan en vielä ostanut.
Lähetä kommentti