perjantai 13. kesäkuuta 2008

Punaista ja valkoista


Lähikirppikseltä lähti mukaan
kolme isoa mukia, kaksi ruskeaa
ja yksi punainen. Kelpaa vaikka
pinknik-mukiksi! Mutta miksi minä
ostan muovimukit, sitä en kyllä ymmärrä!

Tykkäiskö joku tästä punaisesta?
Oli otettava kaikki, kun ne myytiin yhdessä.
Ja minähän en punaisesta välitä, kuten ehkä on
tullut ilmi. :)

Valmistaja on ilmeisesti Lanka ja Muovi Porista.
Tuotenumerokin näkyy.

Ja sitten suurin yllätys!
Neljäs löytämäni SIPULISILPPURI!

Onneksi Mesikko on adoptoinut
tummanoranssin ja punaisen,
muutenhan hukkuisin näihin!

5 kommenttia:

Mesikko kirjoitti...

Olenko onnistunut tartuttamaan muovikuumeen johonkin suuntaan..? Olen itsekin miettinyt että noita LM kippoja pitäisi ehkä alkaa keräämään, ne voivat olla arvotavaraa jonkun vuoden päästä ja niitä on huomattavasti hankalampi löytää kuin esimerkiksi Sarviksia. Nätti on kuin possu pienenä - ei muuta kuin koriin ja piknikille! Ja miten on mahdollista että sinä löydät kaikki Suomen silppurit??? Ja kaiken maailman värisinä????? Olen aivan ymmälläni.. Ehkä täällä maalla ei vaan ole mitään :)

Tiivi kirjoitti...

En todellakaan tiedä miksi kaikki silppurit hyökkäävät yhtäkkiä lyhyen ajan sisällä päälleni! Sinne lähikirppikselle oli ilmestynyt myös Majureitä valkoisena ja ruskeana. Sitten oli toisessa pyödässä valkoisia, joissa ei ollut sitä painokuvio/leimajuttua, onkohan ne sitten vanhempia vai mitä?

Mesikko kirjoitti...

Jos tuote muistuttaa Sarvista mutta siinä ei ole leimaa/Sarviksen merkkiä niin 99,9 prosenttisesti se on aito kopio :) Sarvis oli hyvin tarkka tästä - suomalaisen teollisuuden edelläkävijä tuotemerkintöjen saralla. Ja Sarviksen tuotteet on myöskin hyvin paljon kopioituja olleet aikanaan ja yhä edelleen. Hyvän tavaran tunnusmerkki!

Tiivi kirjoitti...

Oli niissä muistaakseni kyllä henkarin päällä tai siinä jossain leima, mutta ei siellä alla/takana näitä Majuri-tietoja. Mutta tiedä häntä sitten...

Mesikko kirjoitti...

Jos mistä tahansa tuotteesta löytyy Sarviksen logo niin sitten se on Sarvis. Majureita valmistettiin useina versioina ja ne olivat myös tuotannossa kohtuullisen pitkän aikaa joten erilaisia merkintätapoja niistä löytyy. Minullakin löytyy kolmea eri versiota.