Pohja:
1 dl vettä
n.1/4-osa kuivahiivapussista
ripaus yrttisuolaa
2½ dl vehnäjauhoja
2rkl avokadoöljyä
Sekoita hiiva ja suola jauhoihin.
Alusta. Lisää lopuksi öljy.
Siirrä täytteen teon ajaksi nousemaan
esim. mikroon.
1 dl vettä
n.1/4-osa kuivahiivapussista
ripaus yrttisuolaa
2½ dl vehnäjauhoja
2rkl avokadoöljyä
Sekoita hiiva ja suola jauhoihin.
Alusta. Lisää lopuksi öljy.
Siirrä täytteen teon ajaksi nousemaan
esim. mikroon.
Täyte:
1 sipuli
1 punasipuli
0,5 tl ruokosokeria
0,5-1 tl yrttisuolaa
ripaus rosmariinia
muutama kierros mustapippuria
Kuullota hetki avokadoöljyssä.
Lisää sitten
100 g tuoretta pinaattia
10 kpl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
Siirrä pois levyltä,
kun pinaatti on mennyt kasaan
ja vesi haihtunut.
Siivuta 150 g brie-juustoa.
Sekoita 2 rkl soijajauhoa 2 dl (kaura)kermaan.
Painele pohja pyöreään
voideltuun piirakkavuokaan, myös reunoille.
Lisää pinaattiseos,
asettele brie-viipaleet
ja lopuksi kerma.
Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Tuli aika herkkua,
siksi uskaltanen jakaa reseptin!
1 sipuli
1 punasipuli
0,5 tl ruokosokeria
0,5-1 tl yrttisuolaa
ripaus rosmariinia
muutama kierros mustapippuria
Kuullota hetki avokadoöljyssä.
Lisää sitten
100 g tuoretta pinaattia
10 kpl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
Siirrä pois levyltä,
kun pinaatti on mennyt kasaan
ja vesi haihtunut.
Siivuta 150 g brie-juustoa.
Sekoita 2 rkl soijajauhoa 2 dl (kaura)kermaan.
Painele pohja pyöreään
voideltuun piirakkavuokaan, myös reunoille.
Lisää pinaattiseos,
asettele brie-viipaleet
ja lopuksi kerma.
Paista 200 asteessa puolisen tuntia.
Tuli aika herkkua,
siksi uskaltanen jakaa reseptin!
2 kommenttia:
Kuulostaa ja näyttää hyvältä. Nam.
Kuulostaa herkulliselta! Pitääpä kokeilla....
Lähetä kommentti