keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Mitä muuta...

?

Mitä muuta olette löytäneet
kirpparilta kuin vaatteita, astioita, koristeita?

Jotain outoa? Hassua?

Tätä mietiskelin, kun jonotin
kissan puupellettisäkin kanssa kirpparilla.
Lisäksi ostan usein pikkunöttösiä lankoja,
olenpa ostanut niittipyssynkin.
Varmaan muutakin, mutta ei nyt tule mieleen...

Kertokaapas omanne!

14 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

No leluja tietysti, mutta mitä hassua... Valtava nahkainen kulmasohva oli kyllä aika erikoinen ostos. :)

Ilona kirjoitti...

Enpä ole tainnut ostaa kirppareilta mitään hassua. Sitä tavallista vain, vaatteita, kankaita ja astioita, jokunen huonekalu.

elisa kirjoitti...

wanhan venäläsen lamppukehikon, tai lampunvarjostimen, valurautaa :) , käyttämättä jäänyt koska en ole osannut asentaa :P..

Moninainen kirjoitti...

Suurimmaksi osaksi minulla on noita perinteisiä: Kastehelmi-lautasia, kirjoja, laukkuja... Erikoisinta on luultavasti se, että katselen aina verhoja ja verhokankaita. Jos löydän sopivat, halvalla, niin ostan ja ompelen niistä uudet verhot kotiin tai mökille.

Tiivi kirjoitti...

Iltoja! Kiva, kun vastailitte, vaikkei omituisuuksia mieleen tullutkaan... Ehkä tuo kissanhiekka on tällä hetkellä siis hassuin :o)

Anu kirjoitti...

Kissanhiekka on tosiaan erikoinen ostos. Yritin pitkään miettiä mitä erikoista olisin ostanut mutten minäkään keksinyt. Nähnyt olen kyllä vaikka mitä omituista!
Eilen juuri ihmettelin sitä, kun näin myynnissä puolikkaan vaippapaketin. Se oli aika harvinainen näky. Muutama viikko sitten näin myös myynnissä metallisen esineen, jonka hintalapussa luki: "En tiedä mikä on 2euroa". =D

gott&blandat kirjoitti...

hei! tietenkin olen löytänyt huonekaluja, kuten esim. sohvan, kirjahyllyn, "levysoitinkaapin", lankoja, verhokankaita, lakanoita (verhoiksi), pitsejä jne..

ei kyllä tule mieleen mitään hassua. noh, ehkä yhdet silmälasit jotka ajattelin taivutella kaulakoruksi (epäonnistui, ei siitä sen enempiä).

Ouppa kirjoitti...

Tuo talouden mies on erikoistunut näihin kummallisuuksiin. Ei aina osta, mutta bongailee kaikkea kummallisuuksia ihan eri tavalla kuin minä. No tuo Valittujen Palojen Tiedä ja hämmästy -kirja vuodelta 1991 on ehkä tuorein hassuhankinta (eikä sekään kovin hassu). Sitä se lukee aina tupakilla parvekkeella, hirveän paksu opus, ollut meillä siis jo ehkä keväästä.

Tiivi kirjoitti...

Joo, tosiaan olisi varmaan helpompi keksiä, mitä outoa on nähnyt, mutta ei ostanut :o)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta tulee kyllä kirppiksiltä haalittua mukaan, mutta ehkä kummallisin löytö minkä olen ostanutkin, oli viisi säkkiä "puucee-puuteria", elikkäs mökille ulkovessaan kuiviketta! ;) Hyvää sunnuntain jatkoa!-Päivi-

Hallatar kirjoitti...

Hyväksyykö kissasi puupelletit?
Sanotaan, että pelletit eivät haise.
Pitääkö paikkaansa?

Tiivi kirjoitti...

Hallatar: Kyllä hyväksyy, miksei hyväksyisi, sama kai kuin lasten kanssa, että mihin totuttaa. Eikä siinä mitään totuttelua tarvittu, kun pienestä pitäen alettiin noita käyttää. Ja välillä on kyläpaikassa käyttänyt hiekkaa, ei vaikutusta. En vaihtaisi hiekkaan, sillä nuo todellakin pitävät hajut poissa PITKÄÄN ja menevät biojätteeseen. Olisi pöyristyttävää kärrätä hiekkaa kiedottuna muovipussiin kaatopaikkajätteisiin.

PikkuBertta kirjoitti...

Minä löysin kerran peltisen postilaatikon,josta tuunasin isännelle oman "lääkekaapin".
Niin,ja vanha työkalu ja hevosenkenkä,josta tein ovenkolkuttimen.Kurkkaapa sivujani,voi sieltä muutakin löytyä.

Tiivi kirjoitti...

Kävin vähän kurkkaamassa :)